Pages

May 30, 2010

PERGI TAK KEMBALI

HALOO...

Hari nie boring giler sebab weekend aku tak pergi mana-mana pon. Sebab apa??? Sebab gaji belum keluar..hahaha!!! Sengal...lambat giler bulan nie.Tapi tak apa la,mereka hanya manusia biasa...hahaha~ bluweeekkk!!

So hari nie aku banyak habiskan masa aku dengan dua ekor anak aku yang tak habis-habis bergaduh. Pening kepala jugak ar aku nak melayan perasaan perangai mereka itu. Sayang punyer pasal...layannnnnn!!! >_<

Sabtu lepas,pagi-pagi jer masuk kerja terus aku pergi kat meja member baik aku,Leezack.Tapi aku panggil dia Z jer sebab dia suka abg Zack...kahkah!! Sori Z,aku main-main jer.Terus aku tunjuk gambar anak kesayangan aku.Yer ar,bukan selalu aku dapat snap gambar pelik-pelik diaorang nie.Tu yang excited semacam jer.


tunjuk gambo nie kat Z

Lepas dia tengok jer gambar kat hp aku nie,terus dia potong cakap aku,langsung tak bagi  memberi salam pon..hampeh ko z!!kot yer pon ko komen ar dulu comel ker tak anak-anak aku neh..huh!! Takper..aku dah maafkan ko.

"Lizz,ko tau..kucing yana dah mati. Kene pijak!!!"tetiber jer dia sergah aku.Giler ko Z..kot yer pon bg ar salam dulu.

"Haaaaaa???? Ko bio btol??"dengan nada terperanjat sambil besar biji mata aku.

"A'ah...dua-dua lak tu!! Kene pijak.Seko jiran dia pijak,seko lagi abg dia pijak..."

Eermm..pelik tol aku dengar cerita dia nie.Kucing mati kene pijak??Tak penah lagi aku dengar.Kalau pijak dengan sengaja tu ada la.

"Kene pijak??? Bio btol si yana tu?? X kan la kucen yg beso bapok tu dia x nmpk?? Sedangkan tikus pon kiter bole nmpk...ish!!!! mcm tipu jer.."aku mengutarakan buah pikiran aku.Padahal aku pelik,tu jer.

"Tau pon ko..aku pon compius.."

Lantas si Leezack nie pon mengeluarkan hp terus tunjuk mesej yang dia dapat.

Hahahahaa...gelak giler kiter orang. Tapi hati aku sedih gak sebab dua ekor kucing tu adalah adik beradik si Mia. Adoi...sedihnyer..Mesti Mia sedih..huhuuu..Kalau u all nak bacer kisah selanjutnya boleh klik SINI

Tapi tak per la Mia,Apple kan ada.Kan dah jadi bespren sekarang. Nak buat apa semua berdua.Tidur pun berdua,makan pun berdua,main pun berdua.Cuma berak jer tak berudua..HAHA!

















Weh...sayang tau aku kat korang-korang nie walaupun selalu kene marah.Degil,memang la kene marah. Padan muka!!! Hahaha!!

Dah pergi tidur...dah malam..gud nite!! muaaaaahhh =.="

2 PRIHATIN:

HaNya Aku.. said...

amboi ko..kutuk nampak..tapi takpe atleast ko telah memarketingkan blog aku..cayang ko :P pape pun macam best lak entry ko kali ni huhuh

wei apeda nape perkataan baik tu ko potong..hampeh nye sedara huhuhu

comelnya mia ngan apple...teringat lak kat kedua arwah adik beradik mia.. sob sob..sangat sadis woo :(

♥ L I Z Z ♥ said...

hahaha..thnx z.suker ko ea aku promote ko.aku kan syg ko...sbb ko sedara kesayangan,bkn kwn baik...sbb tu aku highlight..kihkih~
tu laa..mestila sdey sbb mia tu ada ikatan persaudaraan...sian mia..baru nak wat reunion..haha~

Post a Comment

(^___^")comment yg besh² je tau!!! HAHAHA!!!