Pages

May 15, 2010

BAGAI ISI DGN KUKU


Hari nie rasa gembira sangat...lalala~ Akhirnya anak aku dua ekor tu dah berbaik. Kalo tak,asik nak berperang jer. Geget ekor la,geget telinga la,geget kaki la,adoi...apa nak jadi haa??

hoi..gado jerk!!

Tapi sekarang tidak lagi. Mereka sudah menjadi kawan yg sejati. Dah boleh makan sama-sama. Dah boleh tidur sama-sama. Berak jer belum belajar sama-sama.. =__="


bagus...mcm nie lar!!

Dah berapa hari aku try lepas kan Mia dari bilik dia. Sajer nak tengok Mia dengan Apple gaduh tak. Time mula-mula tu memang la,sampai semput si Apple tu kejar si Mia tu. Tapi sampai biler aku nak biar jer si Mia tu dalam bilik jer,so jln penyelesaian nyer aku nekad lepas kan. Biar dowg main berdua. Akhirnyer berjaya...yahuuui!!!

Dowg dah tak der lagi gaduh-gaduh. Dah boleh tidur sebelah-sebelah dah. Alaaa...orait ar tu!!

hitam putih..cam taik cicak ar korg nie!!

Legakan bila dah tak dengar kucing gado² lagi dalam rumah. Tenang sket aku nak wat belog nie. Nie la penyebabnyer aku dah lamer tak buat entry baru. BZ....hahaha!! (alasan  x bole blah ar ko nie lizz)


~ lizz ~

2 PRIHATIN:

HaNya Aku.. said...

wah kalau dah berbaik maknanya nnti dorng tangkap cintan n akan menghasilkan baka... ko bakal jadi nenek lah lizz..tahniah :P

♥ L I Z Z ♥ said...

nak menghasilkan baka mcm maner z..dah dua² biji di luar...hahaha!!

Post a Comment

(^___^")comment yg besh² je tau!!! HAHAHA!!!