Pages

Jan 26, 2011

~ Mengharapkan sesuatu yg lain tahun 2011 ~ chaiyokkkk...Lizz!!!




Hyeeeeeeee....SELAMAT TAHUN BARU CINA

Wahhhhhh!!! Lama gila tak update belog nie. Naik bersawang dah,siap ada ayam bertelur lagi...hakhak~~ Huh!! Tak tahu la kenapa,mengapa,bagaimana,boleh malas sangat² nak update belog nie. Dulu macam rajin,tapi sekarang??Bak kata omputih hot-hot chicken shit gitu. Ye laa,org buat belog sebok nak buat jugak. Yang tak sama nya dgn org lain...KAW TU PEMALAS!! hahahaa..padan muka aku!!

Sekarang dah 2011 erk?? Fuhhhh..cepat betol masa berlari berlalu. Banyak juga la perancangan aku tahun 2011 nie. Doa² la biar semua berjalan lancar,sbb aku tak nak ingat dah tahun lepas punyer story, Banyak benda sedih dari yang besh. So...tahun baru nie,azam pon kene lah baru,ye tak?? Aku nak rajin² menaip mengupdate belog....yeeeeiiiiiii~



muka tahun baru dgn azam hot² chicken shit nya..harap² berjaya!!!
yeaahhhhhh!!! 
hoi..gambo nk bg pecah screen,ingat kaw cantik sgt,haaaaaaaaaaa!!!
  




Ok!! Nak tido dah..nanti free sambung lagi.Sajer jer nie test IQ ingat lagi ke tak buar belog nie,maklumlaaa kami budak baru belajar...ambil pen tolong tunjuk kan bole??? =.="



jommmmm!!!tdo bersama insan tersayang....mr.APPLE~~


2 PRIHATIN:

AN_ixora said...

ok..semoga berjaya!!!!

HaNya Aku.. said...

mr apple ke mr alex... upss hahahhaha

Post a Comment

(^___^")comment yg besh² je tau!!! HAHAHA!!!